En ny tideräkning?

Har varit vaken i natt och inte mått så bra, så efter frukosten drog jag benen efter mig till sängen och slocknade ett par timmar. Bara detta är ett bevis på hur långt vi har kommit i sommar, tjatet efter datorkoden började inte förrän efter lunch! Det verkar ha kommit en liten förståelse för att mamma troligtvis behöver sova i lugn och ro ibland. (Eller så hittade han något fascinerande på Youtube…)

Strax efter 12 pallrade jag mig upp för att knappa in koden och tänkte att det var bäst att försöka få ihop lite mat när jag ändå var uppe. När B susade förbi på väg till datorn förvarnade jag honom.

”VAA… inte nu! Vi kan ju inte äta redan, det är ju inte lunch än!”
”Klockan är snart halv ett”
”Men… jag har ju inte hunnit spela NÅNTING!”

Log för mig själv, måltiderna styrs alltså inte längre av vilken tid på dagen det är, utan efter hur mycket man har spelat. Ja, varför inte… men pannkakorna gick åt i alla fall. Hakuna matata. 🙂

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: