En trött liten tant

I tisdags åkte jag på semester = en och en halv dag i Stockholm. Jag behövde göra något helt annat, så jag irrade runt med bilen i innerstan, åkte tunnelbana och strosade runt på måfå bland kvarteren i Sofo. (Där hade jag för övrigt föreställt mig gamla träkåkar och krokiga gränder, så jag var helt fel ute.)

Telefonen ringde precis hela tiden och på hemresan igår fick jag hämta upp lilleman hos sin pappa på vägen. Det hade varit ett kaosartat dygn och jag är övertygad om att både far och son var helt utmattade efteråt. Sedan dess har det varit utbrott efter utbrott här hemma och jag kan inte rå för att tänka att det varit lugnare om jag stannat hemma.

Så idag kom ett brev från Försäkringskassan som meddelar att de överväger att avslå min ansökan om vab trots två läkarintyg. Anledningen är att de inte tycker att situationen är akut och att det finns annan hjälp att få. Det är så att änglarna stämmer upp i sång och sjunger halleluja! Berätta, visa kassa, under vilken sten den hjälpen finns och jag ska vara er evigt tacksam! Det känns nämligen som jag vridit och vänt på varenda gruskorn för att försöka klura ut det här.

Andas. Andas, och skicka iväg ett svar innan sista svarsdatum. Jag behöver åtminstone inte sitta sysslolös, så det kanske inte är så konstigt att jag känner mig som en trött liten tant emellanåt. 🙂

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: