Del ett, check!

Sista utredningstillfället med psykologen är avklarat och jag tror minsann att ögonen stod i kors när jag kom ut därifrån, det var länge sedan hjärnan fick ett så ordentligt träningspass! Allt som allt har vi träffats vid fyra tillfällen för olika typer av tester. Figurer mot figurer, minnestester, associationer, bildtester… i det stora hela faktiskt ganska roligt.

Innan allt är klart återstår träff med läkare och arbetsterapeut, dessutom sker intervju med närstående. Resultatet av den psykologiska delen kommer jag dock få redan om en månad, vilket är spännande och skrämmande på samma gång.

Jag vill veta, det finns inga tvivel om den saken. Men samtidigt kan resultatet innebära att jag inte har den kontroll jag trodde mig ha, utan att saker och ting kanske bara är på ett visst sätt. Vilket leder till att det blir på ett annat sätt, helt eller delvis utan möjlighet till påverkan. Och DET känns faktiskt lite scary. 🙂

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: