Myrsteg

I helgen var jag själv nästan 32 timmar. Jag hann klippa gräset, läsa, somna på soffan ett par gånger, se en film, skriva och cykla. På det hela taget väl spenderade timmar. Hann dock att bli riktigt uttråkad och lovade mig själv att komma ihåg den känslan när söndagskvällen kom, för vad är egentligen livet utan lite dunder och brak?

Vi har ännu inte riktigt landat i sommarlovskänslan och det faktum att vi överlevde det här läsåret också. Hittills har fokus legat på att ta en dag i taget och att ta den med så mycket ro som bara möjligt. Han skällde på mig förra veckan för att jag daltar för mycket och ibland gör jag det. Det är väldigt svårt att veta innan hur mycket hjälp man behöver lägga in eftersom dagarna/timmarna/sekunderna ser så olika ut. 🙂

Idag fick han således gå till tandläkaren själv medan jag gick till Apoteket. Stor dramatik innan, för att efteråt bytas mot ”det där var väl ingen fara, jag kan gå själv nästa gång också!”. Heja, heja!
(Tror att vi har målet med sommaren klart för oss nu…)

Tips! Har anmält mig till ”Funka med ADHD – en webkurs för föräldrar” som anordnas av Jill Nyqvist och Ulrika Gill på Explain. Utbildningen har fått jättebra respons, så det ska bli riktigt spännande!

 

 

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: