I f**king ruined St. Patricks day

Söndag eftermiddag. Städdag. Dags att avlägsna dammlagret från datorn. Till en början kom det bara högljudda protester, vilket jag kan förstå, för det är klart att det sabbar spelet när mamman dammsuger tangentbordet. Men så puttade jag till skärmen och hela helvetet bröt lös. Inte bara hade jag förstört gamet och hela dagens spelande, jag hade förstört hela j**la St. Patricks day!

B växlade mellan att vara förbannad och förtvivlad. Det tog lång tid innan jag fick försöka rätta till skärmen igen, men det anklagande ögat fick jag dras med hela dagen. Inte ens chokladbollarna jag gjorde hjälpte. 🙂 Helt klart var nämligen att han skulle misslyckas totalt med Fortnites St. Patricks-event på grund av min brist av hänsyn.

Överreaktion?

Nja, jag får nog skylla mig själv att hinken rann över. Vi backar bandet lite: För tre veckor sedan började jag jobba heltid och även om det inledningsvis kändes som en (nödvändig) toppenidé, har det varit en nedåtgående trend sedan dess med allt mer skolfrånvaro och sämre mående.

Det blev för mycket förändringar, fixande och trixande för att jag skulle få dagarna att gå ihop. Det blev också en för en stor press och krav på självständighet samtidigt som jag blev mer frånvarande. Det kan så klart ha varit annat också som har påverkat, men till allra största delen skyller jag på min hybris. Nåja, jag har gått ner i tid igen, sagt förlåt för att jag strulat till det och förhoppningsvis kommer vi snart upp på banan igen.

3 svar till “I f**king ruined St. Patricks day“

 1. Känner igen det där 🙂 Hahahaha….. ja jösses vad vi mammor förstör, vi blir kallade allt möjligt i stundens hetta… men när kvällen kommer och det blir ett förlåt <3 . Vi får helt enkelt tänka att vi inte kan bli arg på en diagnos. För skulle dom inte haft den så skulle inte heller våra liv vara som dom är. Ett uppassande, ett tänk före, plan A, plan B, plan C…. Men tänk om vi inte fanns vi föräldrar som kämpar för våra barn. Om vi inte gjorde alla anpassningar som att förkorta våra dagar. Bra jobbat!!!
  Kram Sara " Lilla Speedos Mamma"

 2. Anngela skriver:

  Ja, det osar svavel i huset ibland och man är inte vatten värd… 🙂 Men samtidigt får man såå mycket kärlek! <3 <3
  Efter att B fått reda på att vi skulle gå tillbaka "till det vanliga" blev han som gelé i kroppen och för första gången på veckor slappnade han av lite grann. Det är värt allt!
  Kram!!

 3. Underbart! Då gör du rätt val♥️

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: