Samordnad individuell plan – SIP

Idag har det varit förberedelser med stort F. Det känns som att hjärnan har svullnat några kugg av överbelastning och jag känner mig fullständigt utpumpad. Samtidigt är jag såå glad, för vi hade ett jättebra SIP-möte idag! (Dessutom har jag lagt överklagan på posten, så high five på den! 🙂 )

Det är lite roligt det där med reaktioner, för även om syftet med mötet var att bestämma en gemensam väg framåt, kände jag innan att det var väldigt lätt att hamna i en försvarsställning. Hade förberett mig på att eventuella pekfingrar kunde komma flygande åt mitt håll och var hur nervös som helst. Samtidigt tänkte jag att om det är några som kan hjälpa oss så är det människorna runt det där bordet: Så släpp ner garden och be om hjälp!

Det kändes som att alla var med på banan, lyssnade och ställde relevanta frågor OCH kom med suveräna förslag. Efteråt spelade knäskålarna kastanjetter, men det var det värt, för nu känns det som att vi är på väg! Hoppas nu bara att B kommer att dela min entusiasm, för hur som haver måste han lära sig att hantera både sina förmågor och svårigheter och det kommer att bli en resa för oss.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: