Hulken och en rosa elefant??

Du vet när man lekte viskleken när man var yngre, när en rosa elefant i slutänden kunde förvandlats till en sabeltandad tiger? Tänk att det kan bli så i verkligheten också, fast i det här fallet låg inte den största förvandlingen i kommunikationen, utan i att en någorlunda sansad mamma förvandlades till en livs levande Hulk.

B har börjat få hög frånvaro på nya skolan och har dessutom haft en ganska mörk period av ångest. Anpassningarna har inte fungerat i praktiken och förra veckan ställdes allt lite på sin spets, eftersom jag inte fick tag på en enda person att rådgöra med.

Fick då till mig från en annan kontakt att elevhälsan sagt att inget ytterligare behövde göras i B:s fall, efter som man inte såg något behov

Oj, oj, oj… jag blev så arg!

Det dröjde dock till dagen efter innan jag fick tag på elevhälsan och hade då hunnit lägga så pass mycket band på mig att jag var beredd att höra deras sida av saken. Allt visade det sig vara ett missförstånd… Tänk vad viktigt det är att man faktiskt lyssnar på varandra innan man drar förhastade slutsatser och dundrar i väg för att rädda världen! Shame on me!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: